Det sker

Tønder Festival

Tønder Festival

Tønder Festival afholdes hvert år den sidste weekend i august. I de dage fordobles byens indbyggertal, og hele byen er præget af musik. Musikken har rødder i genrer som folk, country, blues, americana, cajun og world music. Festivalen er en af Nordeuropas største og vigtigste internationale festivaler for folk- og rootsmusik.

Tønder Festival er kendt for at finde mange nye og upcoming kunstnere. Mange kendte kunstnere startede deres karriere på Tønder Festival.

Også i dagene op til festivalen summer byen af liv og aktiviteter. Og musikken er ikke det eneste, folk kan opleve. I de såkaldte 4+ dage tilbydes en lang række forskellige aktiviteter og arrangementer, der giver festivalgæster og lokale borgere mulighed for at opdage og opleve Tønderegnens mange gode historier og seværdigheder. 4+ dagene giver dermed festivalgæsterne mulighed for at udvide deres ophold i Tønder Kommune i dagene op til festivalen.

Læs mere om Tønder Festival og 4+ her

Højer Mølle åbner formidlingsstationen Porten til Tøndermarsken

ÅRETS LÆNGSTE GÅTUR PÅ ÅRETS LÆNGSTE DAG

Vi går, til vi går ned.

I et svagt øjeblik resulterede lige dele manglende omtanke og overmod i disse ord på projektkontoret:
“Marskstien… den kan man snildt gå på 1 dag”.
Det gjorde vi så.

Nu bliver vandreturen til en tilbagevendende begivenhed. Hvert år på årets længste dag den 20. eller 21. juni mødes alle de, som har mod på denne “lille” udfordring – en vandretur på 54 km – på torvet i Tønder kl. 07.00.

Husk vabelplaster.